Procedura stomatologica All on six este o solutie pentru persoanele care au pierdut sau sunt pe cale sa piarda toate dintii. Aceasta procedura implica instalarea a sase implanturi dentare speciale in osul maxilarului. Aceste implanturi sunt montate in unghiuri strategice pentru a distribui greutatea si a suporta o proteza fixa care se va monta deasupra.

Inainte de a incepe procedura, dentistul va efectua o examinare completa, inclusiv radiografii si scanari. In timpul procedurii, dentistul va practica sase gauri in osul maxilarului si va introduce implanturile. Dupa instalarea implanturilor, un timp de asteptare este necesar pentru ca osul sa se vindece si sa se integreze cu implanturile, acesta putand dura cateva luni.

Odata ce implanturile sunt complet integrate, o proteza fixa permanenta este atasata la implanturi, dand pacientului un zambet nou si frumos. Procedura All on six poate fi o alegere excelenta pentru persoanele care sufera de pierderea completa a dintilor si care cauta o solutie permanenta.

Procedura stomatologica All on six este o metoda moderna si eficienta pentru înlocuirea tuturor dintilor lipsă într-unul/două arcade dentare, folosind doar 6 implanturi dentare. Avantajele acestei proceduri includ:

Rapiditate

– procedura poate fi realizata intr-o singura vizita la clinica stomatologica.

Viata confortabila

– datorita tehnologiei avansate, implanturile All-on-six sunt foarte stabile si nu provoaca disconfort in timpul masticației alimentelor.

Estetica dentara

– implanturile sunt realizate din materiale biocompatibile, astfel incat aspectul dentar este cat mai natural.

Costuri reduse

– inlocuirea dentara prin intermediul procedurii All on six este mai accesibila decat alte proceduri de reinstalare a dintilor.

Rezultate de lunga durata

– implanturile All on six sunt durabile si sunt capabile sa reziste pentru o perioada mare de timp, fara nicio deteriorare sau coroasă.

In general, implanturile All on six sunt cea mai buna optiune pentru inlocuirea tuturor dintilor care lipsesc, oferind pacientilor o solutie durabila si eficienta.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Contactați-ne