All on Four este o abordare modernă în stomatologie, care se bazează pe atașarea unei proteze dentare fixe pe patru implanturi dentare. Această tehnică oferă avantaje semnificative în comparație cu alternativele mai tradiționale. În primul rând, procedura este mai rapidă și mai convenabilă, permițând pacientului să-și recapete funcția dentară completă într-un timp mult mai scurt. În plus, proteza dentară fixată pe implanturi oferă o stabilitate și o funcție mai bune decât protezele dentare tradiționale, care pot aluneca sau provoca disconfort pe termen lung.

All on Four este, de asemenea, considerată o opțiune viabilă pentru pacienții care suferă de pierderea masivă a dinților sau care nu sunt candidați buni pentru implanturile dentare tradiționale.

Procedura stomatologică “All-on-four” este o soluție pentru pacienții care posedă mai puțini dinți sau chiar lipsesc dintii și își doresc o dantură perfectă. Câteva dintre avantajele acestei proceduri includ:

1. Tehnică minim invazivă – Această procedură nu necesită multe intervenții chirurgicale, fiind una minim invazivă. Mai mult decât atât, pentru această procedură se folosește puțină anestezie.

2. Recuperare rapidă – Datorită metodei All-on-four, pacienții se pot recupera rapid și pot beneficia de o dantură completă în doar câteva zile.

3. Estetică – Această procedură oferă o dantură naturală, similară cu cea originală.

4. Îmbunătățirea calității vieții – Pacienții care au suferit această procedură dentală, își pot recapăta încrederea în sine și pot începe să mănânce și să zâmbească cu mai multă încredere.

5. Cost redus – Deoarece această procedură implică doar câteva intervenții chirurgicale, în comparație cu alte proceduri de stomatologie, prețurile sunt mult mai accesibile.

În general, această procedură este o alternativă eficientă pentru pacienții care au probleme dentare și doresc o soluție rapidă și eficientă.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Contactați-ne